Stylové restaurace zajišťují celodenní stravování s možností výběru z místních a mezinárodních pokrmů. Posedět můžete také u baru, který je v provozu po celý den. V letních měsících vás zveme k příjemnému posezení pod stoletými kaštany v zahradní restauraci. Šéfkuchař hotelové restaurace sestavuje menu dle ročních období s využitím sezonních surovin dostupných v našem regionu. Denně je na výběr národní nebo regionální specialita oceněná certifikátem CZECH SPECIALS.
Snídaně jsou podávány formou pestrého bufetu - ovoce, zelenina, cereálie, jogurty, párky, salámy, sýry, vejce, paštiky, marmelády, pečivo, džusy … Denně nám pro vás dodává čerstvé pečivo místní pekař pan Maška Františkovy Lázně, uzeniny a masné speciality řezník Jelen Cheb.
V době sezóny podáváme hostům čerstvá rajčata, papriky, okurky a saláty z vlastních skleníků. Tyto produkty nejsou chemicky ošetřovány a okamžitě po sklizení je připravujeme na Váš stůl. Přímo před okny restaurace se nachází bylinná zahrada s čerstvými ingrediencemi do hotelové kuchyně.